domorinthos | Toll Station at the National Highway – 2002

Toll Station at the National Highway – 2002

Toll Station at the National Highway, Leptokarya, Pieria - 2002

 

Architectural Study:
DOMORINTHOS:
G.Arahovitis, architect
L.Bobou-Arahovitou, architect
H.Pantos, architect
A.Efthimiadis, architect

Structural Study:
ANODOS, civil engineers

Study of Mechanical and Electrical Services:
KION Consultants S.A.

Building Area: 1.200,00 m2
Client: Ministry of Public Works
Construction Date: 2004

 

The morphology of the canopy responded to the Authority’s request for a new form typology of toll station at National Highways. A dynamic curved metal canopy with the red metallic panels provides a dynamic, original approach to the project.

diodia_lptoraryas_1

diodia_lptoraryas_2

diodia_lptoraryas_3

diodia_lptoraryas_4

diodia_lptoraryas_5

diodia_lptoraryas_6